Imate žicu za učenje?

Učionički program

Program Stručnjak za EU fondove u trajanju od 80 školskih sati nastave, osposobljava Vas da na stvarnim primjerima iz prakse naučite pripremati, prijaviti i provesti projekte koji su sufinancirani sredstvima EU. 

Na kraju programa pristupate certifikacijskom ispitu nakon čega stječete stručnu diplomu. Zvanje stručnjaka za EU fondove upisuje se u Vaš Europass.

Učionički program

Asistent voditelja ureda je osoba odgovorna za upravljanje i koordinaciju dnevnog rada ureda. Glavni zadaci uključuju: pružanje podrške kandidatima, zaprimanje pošte, arhiviranje elektroničkih dokumenata i pisanje službenih pisama. Dodatni zadaci uključuju: analizu pristiglih ponuda od strane tvrtke, pretraživanje i analizu javne nabave, praćenje i rješavanje nesporazuma.

Učionički program

Potražnja za turističkim uslugama stvara potrebu za obukom visoko kvalificiranih stručnjaka koji mogu zadovoljiti rastuća očekivanja klijenata. Koordinator u turizmu je osoba koja se bavi stvaranjem i provedbom turističkih proizvoda kao i pružanjem turističkih usluga. Zadaci uključuju istraživanje zahtjeva i stvaranje turističkih usluga za domaće i inozemne kupce. Sveobuhvatni modul priprema stručnjake s iskustvom u turističkim organizacijama i njihovom djelovanju.

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?