Imate žicu za učenje?

Na ovim stranicama nudimo e-learning za stjecanje stotinjak najpoznatijih svjetskih IT i poslovnih certifikata, odnosno pripremu za polaganje nekoliko stotina certifikacijskih ispita. Brzo i jednostavno pronađite e-learning program koji Vam može poslužiti kao priprema za željeni certifikat. E-learning programi uključuju visoko kvalitetne multimedijalne i interaktivne e-learning tečajeve na engleskom jeziku, pripremne online testove nalik "pravim" certifikacijskima, a uz dio programa dostupna je i podrška mentora online.

Programi su podijeljeni u nekoliko velikih područja: IT, poslovni, desktop i strani jezici. Unutar svakog područja, certifikacijski programi se dijele po vendorima, certifikacijama i pripadajućim ispitima. Za svaki ispit postoji pripremni program za koji možete pronaći njegov opis i popis uključenih online resursa za učenje.

Prikazani tečajevi služe kao priprema za stjecanje pojedinog certifikata, međutim korisnik može sam odabrati module koji ga zanimaju neovisno o prikazanim paketima. Cijena pojedinih programa računa se prema broju uključenih e-learning modula. Okvirno možete samostalno odrediti cijenu, a za precizan izračun se prijavite na program. U najkraćem roku ćete dobiti ponudu za traženi program, a u slučaju da Vam ponuđeno ne odgovara, ponuda Vas ni na koji način ne obavezuje.

 

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?