Imate žicu za učenje?

Kombinirani (blended) program

Osnovna znanja upravljanja projektima je kombinirani program koji uključuje online predavanja vođena iskusnim predavačima i multimedijalne, interaktivne e-tečajeve za samostalno učenje na engleskom jeziku. Tečaj je namijenjen osobama koje sudjeluju u projektima, početnicima u vođenju projekata i iskusnim voditeljima projekata koji žele obnoviti ili osvježiti znanje i svima koji žele kvalitetnije i efikasnije upravljati i sudjelovati na projektima.

S razvojem poslovanja raste i potreba ljudi koji upravljaju poslovnim procesima za detaljnim poznavanjem proizvodnih procesa unutar tvrtke. Voditelji projekata postaju poželjni i sve više prepoznati od strane višeg menadžmenta, jer razumiju što tvrtka želi – kakvu poziciju i kakav odgovor na zahtjeve tržišta. Upravljanje projektom kao procesom odnosi se na nadzor i kontrolu aktivnosti za postizanje tog cilja i točno određenih rezultata. U tom je smislu korištenje prihvaćenih procesa za upravljanje projektima - uz iskustvo - najbolja strategija za realizaciju proizvodnih procesa i efikasnu o... više

Program je baziran na multimedijalnim, interaktivnim e-tečajevima za samostalno učenje na engleskom jeziku. Program sadrži jednu ili više serija tečajeva koji zajedno čine povezanu i zaokruženu cjelinu.

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.