Imate žicu za učenje?

Vi ste ovdje

Početna | Izjava o privatnosti

Izjava o privatnosti

U ime Cognite i portala edukacija.net obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca.

Cognita je posvećena zaštiti osobnih podataka građana – korisnika naših proizvoda i usluga, weba i portala, i poduzima sve potrebne tehničke i organizacijske mjere u skladu s najboljom praksom i obvezama prema hrvatskim zakonima te Općoj uredbi o zaštiti podataka – GDPR-u.

Naš je informacijski sustav zaštićen sukladno najboljim praksama i standardima, a zaposlenici se kontinuirano educiraju u praćenju najnovijih tehnoloških dostignuća i zakonskih zahtjeva. 

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Cognite i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Temeljna načela zaštite osobnih podataka kojima se vodimo u svom poslovanju su zakonitost, transparentnost, točnost, pouzdanost, povjerljivost i cjelovitost. Podatke prikupljamo i obrađujemo samo u onom obimu i u onu svrhu zbog koje su i prikupljeni. Podaci se čuvaju samo onoliko dugo koliko je to nužno za svrhu, ili onoliko koliko to od nas traže zakonski propisi. Konkretna svrha i načini obrade osobnih podataka ovise o vrsti poslovnog odnosa na osnovu kojeg prikupljamo podatke. Na primjer, za praćenje rezultata e-learninga nužno je da tokom učenja prikupljamo statistiku učenja (praćenje ponašanja) bez koje je nemoguće dokazati uspješnost i polazniku dodijeliti diplomu ili potvrdu o završenosti edukacije. Isto tako prikupljamo razne analitičke i statističke podatke o korištenju našeg weba, portala i društvenih mreža, čime poboljšavamo našu uslugu i omogućavamo korisnicima dobivanje informacija koje traže. Zanimaju li vas detalji o načinu prikupljanja, obrade i čuvanja podataka, slobodno nas kontaktirajte.

Korisnici naših usluga mogu u svakom trenutku povući privolu o korištenju osobnih podataka ili zatražiti da se njihovi podaci ažuriraju, korigiraju ili brišu.

Želite li nas kontaktirati u bilo koju od navedenih svrha, možete to učiniti mailom na support@cognita.hr.

 

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?