Imate žicu za učenje?

Iustracija sučelja računala i ikona programskih jezika
Kako svladati osnovne koncepte programiranja i pripremiti se za napredne vještine u razvoju softvera? Istražite online edukaciju Developer Fundamentals.
U online edukacijskom programu Developer Fundamentals steći ćete temeljna znanja o razvoju softvera i namijenjen je developerima početnicima.
Radni tim za stolom
Zanimanje koje je postalo neizostavno u tvrtkama koje se bave razvojem digitalnih proizvoda. Saznajte više o online edukaciji za product ownere.
U online edukacijskom programu Scrum Team Member to Scrum Product Owner steći ćete potrebna znanja o Agile metodologiji i vođenju projekata u razvoju softvera.
Digitalni prikaz ikona
Što rade product manageri i zašto su nužni za uspješan razvoj proizvoda? Predstavljamo program e-učenja Product Management Journey.
U online edukacijskom programu Product Management Journey steći ćete korisne vještine koje zahtijeva posao product managera i naučit ćete kako ih najbolje iskoristiti za uspješan razvoj nekog proizvoda.
Steknite ključna znanja za izradu bilo koje web stranice uz pomoć jezika HTML5 i CSS3.
Sučelje aplikacije
Što su Practice Labs za razvojne programere i kako ih koristiti? Otkrij mogućnosti virtualnih testnih okruženja za praktične vježbe programiranja.
Ruke na tipkovnici i priručnik za Python pored prijenosnog računala
Bez obzira želite li napraviti prve korake u svijetu programiranja ili planirate nadograditi svoje vještine, programski jezik Python mogao bi biti rješenje za vas.

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?