Imate žicu za učenje?

Ruke na tipkovnici i priručnik za Python pored prijenosnog računala
Bez obzira želite li napraviti prve korake u svijetu programiranja ili planirate nadograditi svoje vještine, programski jezik Python mogao bi biti rješenje za vas.
U ovom online edukacijskom programu upoznat ćete se s programskim jezikom Python i učit ćete o njegovoj raznovrsnoj uporabi. Python je programski jezik opće namjene i sve je popularniji na svjetskom IT tržištu. Ovaj programski jezik je pogodan temelj za učenje programiranja i nudi veliki izbor kvalitetnih modula specifičnih za područje primjene. Edukacijski program je na engleskom jeziku i sastoji se od online video lekcija s hrvatskim titlovima, testova za provjeru znanja, snimki predavanja uživo (Bootcamp), online knjiga i audio knjiga, testnih okru... više
Promotivna uskršnja ponuda alata za izradu e-učenja
Od 27. ožujka do 10. travnja častimo vas s 15% popusta za paket alata za izradu e-učenja iSpring Suite Max.
Skica web stranice u bilježnici pored mobitela
Naučite kako dizajnirati svoju web stranicu pomoću online tečaja o web dizajnu uz promotivni popust od 40%.
Otkrijte i istražite uzbudljivi svijet web dizajna i tehnologija izrade web stranica.
Snimka ekrana Skillsoft online tečaja s hrvatskim titlovima
Skillosft online tečajevi od sada imaju i titlove na hrvatskom. Ne propustite nove promotivne cijene svih Skillsoft kolekcija online tečajeva.
Upoznajte se s jednim od najpopularnijih programskih jezika za izradu web stranica i ne propustite promotivni popust od 40% za e-učenje Programski jezik PHP.
PHP programski jezik otvorenog koda popularan je open source skriptni jezik namijenjen za web development.
ekran računala prikazuje javascript kod
Istraži našu promotivnu ponudu i nauči jedan od najpopularnijih programskih jezika za razvoj interaktivnih web stranica.
U ovom edukacijskom programu upoznat ćete se s programskim jezikom JavaScript i učit ćete o njegovoj raznovrsnoj uporabi. JavaScript je dinamični programski jezik i najčešće se koristi u razvoju web stranica i web aplikacija. Edukacijski program je na engleskom jeziku i sastoji se od online video lekcija, testova za provjeru znanja, snimki predavanja uživo (Bootcamp), online knjiga i audio knjiga, testnih okruženja s praktičnim zadacima (Practice Lab), testova za određivanje razine poznavanja programskog jezika (Skill Benchmark). Program je podijelje... više

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.