Imate žicu za učenje?

Online predavanja

Tečaj vas uvodi u svijet izrade web stranica. Naučit ćete kako web funkcionira, kako izraditi i obraditi slike, upoznat ćete se sa HTML-om i CSS-om, vidjet ćete kako kreirati jednostavne animacije, koristit ćete alate za izradu stranica i upoznati s tehnikama optimizacije web stranica.

Online predavanja

HTML je skriptni jezik za prikaz sadržaja, a CSS stil koji definira kako prikazati HTML elemente. Kroz tečaj učite sve najvažnije HTML elemente, njihove atribute te pripadajuće CSS stilove, a kroz praktične primjere provježbat ćete najbolju praksu kod izrade HTMLa.

Online predavanja

U ovom tečaju od ukupno 8 školskih sati naučit ćete kako pripremiti slike za objavu na webu.

Online predavanja

Adobe Flash je danas najpopularniji alat za izradu animacija i interakcija. Originalno zamišljen da se koristi unutar web stranica, Flash je vremenom proširio primjenu i na izradu prezentacija, reklama, simulacija, igri, filmova, Internet aplikacija itd. Ovaj tečaj pruža znanja i vještine potrebne za korištenje ovog popularnog alata. Kroz 16 sati nastave svladat ćete osnove korištenja alata, osnove postavljanja scene, izrada animacija i bannera te opcije za postavljanje Flash datoteka na web stranice.

Online predavanja

Dreamweaver je jedan od najpopularnijih alata za uređivanje i kreiranje web stranica koji sadrži gotove elemente za uređivanje web stranice. Ovaj tečaj je namjenjen svima koji žele naučiti kako koristiti Adobe Dreamweaver kao centralnu aplikaciju za izradu web stranica, njihovo postavljanje i održavanje.

Online predavanja

Kurikul izrade web stranica sastoji se od 6 online tečajeva ukupnog trajanja od 72 školska sata predavanja. Uključen tečajevi su: Osnove izrade web stranica, HTML i CSS, Obrada slika za web, Izrada animacija - Adobe Flash, Adobe Dreamweaver i SEO - optimizacija web tražilica. Osim online predavanja, uz pojedine tečajeve dolazi i vrhunski e-learning na engleskom jeziku, a svaki polaznik koji upiše cijeli kuriukul ostvaruje 15% popusta na ukupnu cijenu.

Program je baziran na multimedijalnim, interaktivnim e-tečajevima za samostalno učenje na engleskom jeziku. Serija sadrži nekoliko povezanih tečajeva za koje je predviđeno nekoliko sati učenja, a to je usporedivo s klasičnim učioničkim seminarima u trajanju od pola dana do dva dana.

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.