Imate žicu za učenje?

Marketing

Oglašavanje putem bannera najrašireniji je način marketinga na Internetu. Banner je oglasni prostor koji je sastavni dio neke web stranice, unutar kojega oglašivač može objaviti oglas, reklamu ili poruku, a klikom na banner otvara se web stranica oglašavača, na kojoj mogu biti prikazane dodatne informacije.

Portal edukacija.net vam nudi mogućnost oglašavanja na stranicama portala putem klasičnih bannera na vrhu stranice i bannera u desnom stupcu stranice.

Cijene prikazivanja bannera ovise o broju prikazivanja mjesečno i smještaju na stranici, a za dulji period prikazivanja i avansno plaćanje odobravamo popust.

Ukoliko ste zainteresirani za oglašavanje na portalu edukacija.net, za cijene, uvjete oglašavanja i dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem na info@cognita.hr.

Slični članci

Program obrađuje osnove marketinga, elemente marketinškog miksa: ljude (people), planiranje (planning), proizvod (product), cijene (pricing) i promociju (promotion). Program obrađuje moderne i tradicionalne pristupe marketingu, govori o etici u e-marketingu i razvoj kompetitivnih marketinških strategija. Program je baziran na multimedijalnim, interaktivnim e-tečajevima za samostalno učenje na engleskom jeziku.

Program obrađuje moderne strategije odnosa s javnošću (public relations) te daje konkretne i praktične upute za pisanje, što je jedna od najvažnijih vještina potrebna za PR. Program je baziran na multimedijalnim, interaktivnim e-tečajevima za samostalno učenje na engleskom jeziku. 

Program polaznike uvodi u digitalni marketing, obrađujući marketinške strategije, planiranje i korištenje društvenih mreža. Polaznici će naučiti što je SEM (Search engine marketing) i kako ga koristiti, te kako steći i zadržati online reputaciju.

Program je baziran na multimedijalnim, interaktivnim e-tečajevima za samostalno učenje na engleskom jeziku. 

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.