Imate žicu za učenje?

Učionički program

Seminar Coaching alati u vodstvu je posvećen znanju, potrebnim stavovima i vještinama koje su ključne za coaching. Coaching vještine suvremenim menadžerima omogućavaju uspješnu komunikaciju unutar i izvan tima, razvoj motivacije i posvećenosti članova tima, te bolje razumijevanje sebe, organizacije i vanjskog okruženja, što je sve neophodno kako bi se dostigli visoki ciljevi koji se postavljaju pred suvremene voditelje.

Program je baziran na multimedijalnim, interaktivnim e-tečajevima za samostalno učenje na engleskom jeziku. Program sadrži jednu ili više serija tečajeva koji zajedno čine povezanu i zaokruženu cjelinu.

Učionički program

'Biti coach' je certifikacijski program koji pruža kvalitetnu osnovu za coaching profesiju. Nakon ove edukacije svaki polaznik može odabrati želi li se baviti coachingom kao samostalnom karijerom, raditi kao interni coach u organizacijama, ili će coaching postati stil vođenja ili put osobnog razvoja pojedinca. Program je razvijen na temelju ukupno 25 godina međunarodnog coaching iskustva voditelja no svjesno kontinuirano razvijen po mjeri za naše socio-kulturološko okruženje.

Uspješni coachevi koji desetljećima rade coaching s različitim klijentima, u različitim gospodarskim granama i okruženjima osmislili su intenzivni trening program s mnogo praktičnih vježbi preko kojih možete najbolje doživjeti coaching. Program potiče učenje vještina i razvoj osobnog stil coachinga, u skladu s osobnim potencijalima i preferencijama. 

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.