Imate žicu za učenje?

Black Friday ponuda alata za izradu edukacijskih materijala

Promotivna ponuda 197€

Samostalno i brzo izradite profesionalnu prezentaciju, test ili snimku predavanja uz pomoć modernih i jednostavnih iSpring alata.

U promotivnoj ponudi u studenom snizili smo cijene za 5 modernih i jednostavnih alata za izradu edukacijskih materijala pomoću kojih ćete poput pravog profesionalca samostalno snimiti i urediti video predavanja ili izraditi vlastitu e-knjigu.

Pročitajte više u kratkim i informativnim opisima proizvoda koji slijede i odaberite onaj koji vam najbolje odgovara za promotivnu ponudu od 197€* (1.484,30 HRK) koja traje do 28.11.


iSpring Presenter

Moderan i jednostavan alat za izradu vlastitog online tečaja ili lekcije. U nekoliko jednostavnih koraka samostalno izradite lekciju za online učenje upravo onako kako ste ju zamislili. Ugodan dizajn zadržat će pažnju svih vaših polaznika.

Sa samo nekoliko klikova mišem kreirajte test znanja i odaberite tip pitanja iz bogate baze predložaka zadataka. Drag and drop, višestruki odabir, odabir odgovora iz padajućeg izbornika, uparivanje, pitanja s audio i video zapisima,…

Odaberi između 14 raznovrsnih tipova pitanja i oduševi svoje polaznike!

Snimi video predavanje u nevjerojatno jednostavnom alatu za snimanje i uređivanje.

Snimanje videa ti je potpuna nepoznanica? Ne brini. Ovaj jednostavan alat vodit će te korak po korak i prije nego što se snađeš tvoje prvo video predavanje je spremno za javnost.

Redovna cijena: 470€* (3.541,22 HRK)
Promotivna cijena: 197€* (1.484,30 HRK)

iSpring Quizmaker

Izradi maštovite i interaktivne online testove za provjeru znanja tvojih polaznika. Odaberi tip pitanja i jednostavno ubaci sadržaj koji želiš. Iskoristi ove vizualno atraktivne provjere za kratka ponavljanja na početku ili kraju predavanja i pomogni polaznicima da ponove naučeno.

Prilagodi dizajn zadataka, samostalno odredi pravila bodovanja i jednostavno prati rezultate svakog polaznika. Testovi su dostupni na svim uređajima i mogu se rješavati na računalu, tabletu ili mobitelu.

Redovna cijena: 370€* (2.787,77 HRK)
Promotivna cijena: 197€* (1.484,30 HRK)

iSpring Converter Pro

Pretvorite svoju PowerPoint prezentaciju u:

  • HTML5 format za prikaz na web stranicama i mobitelu
  • MP4 video format

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji svi animacijski efekti vaše PowerPoint prezentacije bit će savršeno preneseni u HTML5 format, a vaša prezentacija će biti u potpunosti prilagođena svim ekranima i uređajima.

Pretvorite vaše predavanje u PowerPointu u video koji možete objaviti na YouTubeu i Vimeu. Svi audio i video zapisi koje ste uključili u vaše predavanje besprijekorno će se prikazivati u novom MP4 formatu.

Osim privlačnog i modernog izgleda vaše prezentacije objavljene na web stranici, iSpring Converter Pro vam nudi i dodatnu zaštitu kako biste spriječili neželjen pristup i preuzimanje.

Redovna cijena: 270€* (2.034,32 HRK)
Promotivna cijena: 197€* (1.484,30 HRK)

iSpring Cam Pro

Jeste li se u svom poslu ikada našli u situaciji da trebate snimiti video predavanje ili zanimljivu snimku ekrana na kojoj pojašnjavate i podučavate određenu situaciju?

Možda ste svojim polaznicima htjeli pojasniti novi gradivo. Ili ste nove zaposlenike htjeli uvesti u posao. A možda ste samo trebali kratko i precizno pojasniti tehničku funkcionalnost nekog uređaja ili softwarea.

Ako jeste, zasigurno ste se dali u potragu za alatom koji će vam omogućiti jednostavno i kvalitetno snimanje i uređivanje.

Pomoću jednostavnog alata iSpring Cam Pro lako i brzo ćete izraditi profesionalna video predavanja i kratke praktične vodiče (tutoriale).

Dodatno zainteresirajte svoje polaznike ili kolege i svom videu dodajte naraciju ili snimite online predavanje kombinirajući snimku ekrana i video snimku predavača.

Redovna cijena: 227€* (1.710,33 HRK)
Promotivna cijena: 197€* (1.484,30 HRK)

iSpring Flip

Pripremili ste predavanje kojim ste vrlo zadovoljni. Pohranili ste ga kao Word ili PDF dokument s mnoštvom slika ili infografika. Izradili ste PowerPoint prezentaciju za vaše učenike ili poslovne suradnike kojom ste nadmašili sami sebe. No, ipak biste htjeli da vaše predavanje ili prezentacija poprimi interaktivni oblik.

U tome će vam pomoći iSpring Flip koji u nekoliko klikova pretvara vaše Word, PDF i PowerPoint dokumente u e-knjigu.

iSpring Flip sačuvat će visoku kvalitetu vaših slikovnih priloga i prilagođava vaš dokument prikazu na svim ekranima i uređajima. Približite sadržaje vašim učenicima i kolegama tako da ih učinite čitljivim i dostupnim na svim uređajima.

Redovna cijena: 227€* (1.710,33 HRK)
Promotivna cijena: 197€* (1.484,30 HRK)

Isprobajte kreativne alate sami

Zabavite se i isprobajte ove kreativne alate potpuno besplatno:

Presenter
Quizmaker
Converter Pro
Cam Pro
Flip

Promotivna ponuda u studenom

Sve proizvode sada možete kupiti po promotivnoj cijeni od 197€* (1.484,30 HRK).
Ponuda je dostupna od 19. do 28. studenog.

Za sve informacije obratite nam se na info@cognita.hr.

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja o ovoj ponudi i iSpring alatima za izradu edukativnih materijala.

*Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kuna za 1 euro.

Slični članci

Pridružite nam se na online prezentaciji alata za e-učenje tvrtke iSpring u srijedu, 20. listopada, u 11 sati. Sve sudionike očekuje posebna promotivna ponuda bestseller proizvoda.

U Cogniti promotivna Black Friday ponuda traje cijeli tjedan!
Ove godine za Vas smo pripremili promotivnu ponudu za iSpring Suite Max alat za e-učenje:

  • 490 Eura: Black Friday ponuda, odnosno tijekom perioda 22.-28.11.2021.
  • 580 Eura: Cyber Monday ponuda, samo na dan 29.11.2021.

Naš partner iSpring pripremio je promotivnu ponudu u prosincu za svoj najprodavaniji alat za e-učenje. U periodu od 20. do 31. prosinca možete kupiti tromjesečnu licencu za iSpring Suite Max za samo 42€ + PDV! 

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?