Imate žicu za učenje?

Promotivna ponuda u prosincu: izradite e-tečaj za samo 42€

Naš partner iSpring pripremio je promotivnu ponudu u prosincu za svoj najprodavaniji alat za e-učenje. U periodu od 20. do 31. prosinca možete kupiti tromjesečnu licencu za iSpring Suite Max za samo 42€!

Naši partneri su prepoznali i godinu koja dolazi kao godinu punu izazova u poslovanju. Kako bi podržali i olakšali prelazak na online edukaciju zainteresiranim tvrtkama i obrazovnim ustanovama,  osmislili su ovu promotivnu ponudu. 

Alat za izradu e-učenja, iSpring Suite Max, čija je cijena u redovnoj ponudi za jednu godinu korištenja 870€,  sada možete kupiti za samo 42€ + PDV. Licenca ove promotivne ponude kupuje se na period od tri mjeseca. S obzirom da ovi alati za samostalnu izradu e-učenja  ne zahtijevaju nikakvo predzanje i vrlo su jednostavni za samostalno korištenje, u tri mjeseca zasigurno ćete svladati sve mogućnosti koje pruža i poželjeti nastaviti rad u ovom alatu. 

iSpring Suite Max se nalazi u poznatom PowerPoint okruženju i predstavlja veliku uštedu vremena ako ste stručnjak koji treba samostalno kreirati bilo koju vrstu e-učenja. Ovo su neke od prednosti alata iSpring Suite Max: 

  • jednostavna i brza izrada kvalitetnih interaktivnih online tečajeva
  • vrlo jednostavno pretvara postojeće prezentacije u online lekciju
  • samostalna izrada online testove znanja s 14 različitih tipova pitanja
  • i još mnogo toga...

 

Pogledajte što sve nudi iSpring Suite Max u ovom kratkom video prilogu: 

Za kupovinu tromjesečne licence za iSpring Suite Max po promotivnoj cijeni od samo 42€ obratite nam se na: info@cognita.hr. Ponuda traje od 20. do 31. prosinca.
 

Slični članci

Pridružite nam se na online prezentaciji alata za e-učenje tvrtke iSpring u srijedu, 20. listopada, u 11 sati. Sve sudionike očekuje posebna promotivna ponuda bestseller proizvoda.

U Cogniti promotivna Black Friday ponuda traje cijeli tjedan!
Ove godine za Vas smo pripremili promotivnu ponudu za iSpring Suite Max alat za e-učenje:

  • 490 Eura: Black Friday ponuda, odnosno tijekom perioda 22.-28.11.2021.
  • 580 Eura: Cyber Monday ponuda, samo na dan 29.11.2021.

Pozivamo vas na besplatan webinar o razvoju sadržaja za e-učenje korištenjem iSpring alata koji će se održati 24.2.2022. u 18:00 sati.

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?