Imate žicu za učenje?

Vi ste ovdje

Početna | Uvodna riječ voditelja učilišta

Uvodna riječ voditelja učilišta

Dobro došli!

Imate potrebu učiti? Na pravom ste mjestu!

www.edukacija.net je obnovljen i moderan portal koji će vam pomoći jednostavno pronaći kvalitetan edukacijski program.

Tu se ne nalaze samo e‑learning tečajevi za samoučenje, već iza svega stoje i stručnjaci koji će pratiti vaš rad, napredak i biti vam na usluzi u bilo kojem trenutku. Često nismo u istoj prostoriji, ponekad čak niti na istom kontinentu, ali naša pažnja time nije manja, upravo suprotno.

Kako biste stekli dojam o nama, evo nekoliko brojki: trenutno surađujemo s više od 50 stručnjaka, predavača, koji iza sebe imaju na desetke tisuća sati podučavanja online i u učionici i kojima je podučavanje izazov. Da nije tako, ne bismo se mogli pohvaliti da upravo slavimo svoju prvu 10‑godišnjicu te da su u tih prvih 10 godina, iako u početku nije bilo nimalo lako, naši klijenti učili oko 123.000 sati! Gledano po temama, učile su se IT vještine, strani jezici, poslovne vještine, upravljanje projektima, vještine osobnog razvoja, osposobljavalo se za zaštitu na radu, zaštitu od požara i siguran rad s računalom, a ponosni smo i na naše programe o tome kako kreirati kvalitetan e-learning tečaj, sustav ili implementirati e-learning u nekoj izazovnoj okolini. Time stečeno iskustvo ne čuvamo ljubomorno za sebe, već ga dajemo na raspolaganje i svima koji prepoznaju velike mogućnosti i potencijal prilagođene edukacije.

U svemu tome su nam svakako pomogli i naši partneri - najveće svjetske e-learning tvrtke, što nas dodatno usmjerava prema trendovima kakvi su u svijetu, a čija iskustva pažljivo primjenjujemo lokalno - prilagođavamo podneblju i konkretnim zahtjevima klijenata. Vlasnici smo i vrijednih formalnih priznanja, međutim najveće priznanje nam daju upravo naši korisnici, koji se rado vraćaju i kojima smo u nekom trenutku pomogli ostvariti osobne ciljeve.

Računajte dakle na veliki trud s naše strane, međutim isto očekujemo i od vas. Zajedno možemo postići puno, smislenim korištenjem tehnologije, u korak sa sve većim izazovima modernog načina življenja.

Pronađite program koji vam treba, besplatno pogledajte demo i javite nam se kako bismo se potrudili unaprijediti ili izgraditi vašu novu kompetenciju. Opće je poznato da je doba krize idealno za ulaganje, a isplativijeg ulaganja od ulaganja u ljude nema...

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?