Imate žicu za učenje?

Učenje stranih jezika online

Bok! Hello! ¡Hola! Gedag! Hā luō!

Kada i zašto se odlučujemo učiti neki strani jezik?

Mnogi odluče naučiti novi jezik iz ljubavi prema drugim kulturama i zemljama.

Ljubitelji putovanja će tako s velikim entuzijazmom početi učiti jezik zemlje koju će sljedeće posjetiti. Ako ništa drugo, želja im je tečno naručiti tradicionalni specijalitet na lokalnom jeziku. Upisat će početnički tečaj, uplatiti satove konverzacije ili će možda na online tečajevima samouko istraživati nova jezična bogatstva

Mogućnost napredovanja u poslu još je jedan snažan motiv zbog kojeg se netko odlučuje posvetiti svoje vrijeme stjecanju novih znanja i upoznavanju s novim kulturama i običajima.

Učenje stranih jezika možemo započeti ili nastaviti u školama stranih jezika, na individualnim satovima, na online tečajevima ili konzumirajući raznovrsne sadržaje poput novina, filmova ili audio knjiga na stranom jeziku.

Učenje u grupi i uživo s predavačem omogućuje nam razgovor o temama koje nas zanimaju i druženje s pojedincima istih interesa. Ali mnogi se često odlučuju i za samostalno učenje online, najčešće iz praktičnih razloga.

Zanimljivosti online učenja

Metoda i način učenja koje ćete odabrati ovise o vašim motivima za učenje jezika, ali i o drugim faktorima kao što su naprimjer predznanje ili svakodnevne obveze. Samostalno učenje jezika putem online programa često će odabrati netko tko već ima neko predznanje ili zbog brojnih obveza želi učiti kada i gdje im odgovara.

Online učenje omogućuje vam da vrijeme učenja prilagodite sebi i svojim drugim obvezama. Učiti možete kada vama to odgovara. I tempo učenja možete prilagoditi svojoj razini znanja i zadržati se na sadržajima onoliko koliko vama treba da ih usvojite.

Online tečajevi stranih jezika često su bogat izvor najraznovrsnijih resursa pa polaznici mogu čitati članke o aktualnim temama ili gledati i slušati video i audio zapise.

U online tečajevima polaznici se često zabavljaju učeći jer rješavajući interaktivne zadatke i kvizove znanja uče i ponavljaju.

Programi e-učenja stranih jezika, isto kao i učionički programi, usmjereni su na stjecanje i usavršavanje vještina pisanja, slušanja, čitanja i govorenja.

Zahvaljujući inovativnom pristupu učenju i razvoju novih tehnologija online tečajevi stranih jezika danas su dostupni na modernim i interaktivnim platformama za e-učenje koje pružaju izvrsno korisničko iskustvo u učenju.

Online tečajevi stranih jezika za tvrtke

Mnoge tvrtke odlučuju se za online edukacije za svoje djelatnike. Online učenje prepoznali su kao praktično i učinkovito rješenje koje edukaciju čini dostupnom velikom broju djelatnika. I to bez visokih troškova organiziranja edukacija uživo.

goFLUENT platforma za učenje stranih jezika specijalizirana je za online tečajeve poslovnog jezika za tvrtke, i to za čak 7 stranih jezika: engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski, portugalski i kineski.

Sadržaji za učenje obuhvaćaju brojne teme iz raznih industrija i područja poslovanja. Djelatnici tako mogu usavršiti jezik specifičan za njihovo radno mjesto i područje rada.

goFLUENT online tečajevi svojim polaznicima nude raznovrsne i zanimljive metode učenja kao što su online lekcije, video sadržaji i audio zapisi, testovi za određivanje razine predznanja, interaktivni zadatci i kvizovi znanja.

Uz programe e-učenja poput goFLUENT tečajeva stranih jezika, tvrtke imaju priliku omogućiti svojim djelatnicima usavršavanje vrijednih vještina poslovne komunikacije na stranom jeziku.

Licence za goFLUENT e-tečajeve — uvjeti i cijene

goFLUENT e-tečajevi dostupni su putem inteligentne platforme za e-učenje Percipio korisnicima Skilsoftovih kolekcija e-učenja Business i Technology & Developer.

Cijene licenci za goFLUENT e-tečajeve stranih jezika određuju se prema ukupnom broju korisnika pa je ova metoda e-učenja kreirana primarno za tvrtke i poslovne korisnike.

Slični članci

Pozivamo vas na besplatan webinar Just Listen: Tips from a Former FBI Negotiation Trainer on How to Get Through to Anyone koji će se održati 9.7.2014. u 18:00.

Pozivamo vas na besplatan webinar koji će održati Dan Pontefract (Chief Envisioner, TELUS), koji će se održati 17.7.2014. u 20:00.

Nekoliko vodećih časopisa i organizacija ponovo je proglasilo Skillsoft vodećim svjetskim ponuđačem edukacijskih rješenja!

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.