Imate žicu za učenje?

Priprema za PMP/CAPM certifikate - grupe u siječnju

Vraćamo se s pripremnim edukacijama za stjecanje PMI-PMP (Project Management Professional) i PMI-CAPM (Certified Associate in Project Management) certifikata. U siječnju kreće serija PMP Bootcamp online predavanja na engleskom jeziku koja organizira naš partner Skillsoft koji je PMI ATP (Authorized Training Partner), a koja donose potrebnih 35 kontakt sati koji su potrebni za stjecanje certifikata.

Tijekom 2021., PMI (Project Management Institute) je promijenio zahtjeve za autorizirane pružatelje edukacije tako da dosadašnji e-tečajevi više ne donose kontakt sate, već ih je moguće ostvariti samo putem sudjelovanja na online predavanjima. E-tečajevi i dalje ostaju dio programa, jer sadrže odličnu pripremu za izlazak na ispit i pokrivaju sve potrebne teme, a omogućavaju fleksibilnost učenja kao i do sada. Također, za one koji certifikat već posjeduju i trebaju ga obnoviti, e-tečajevi će i dalje donositi PMI-PDU (Personal Development Units) koji su potrebni za recertifikaciju.

 

Kao i ranije, program sadrži TestPrep - pripremni online test s velikom bazom pitanja poput onih koji se pojavljuju na certifikacijskom ispitu. Pripremni test je moguće koristiti u tzv. study načinu koji polazniku odmah daje informaciju o točnom odgovoru i daje dodatna pojašnjenja i tzv. test načinu koji polazniku daje povratnu informaciju tek po završetku testa. Iskustva dosadašnjih polaznika pokazuju da prolazak na pripremnom ispitu daje dobre izglede za prolazak na pravom ispitu. Skillsoftovo istraživanje pokazuje da je među njihovim polaznicima općenita prolaznost veća od 90%!

Polaznicima će i dalje putem e-maila i chata biti dostupni i mentori na engleskom jeziku za sva pitanja o tematici, ispitu, certifikacijskom procesu i samim materijalima. U program su sada uključene i online knjige uključujući i službeni PMBOK Guide, PMP Learner Kit, kao i čitav niz drugih online resursa koji će polaznicima pomoći u savladavanju gradiva, pripremi ispita, certifikaciji, ali i kasnije tijekom vođenja projekata. 

Novi program Priprema za PMP/CAPM certifikate - bootcamp na engleskom koji smo pripremili tako sadrži:

 • 35 sati predavanja online, podijeljenih u osam sesija u trajanju 4,5 sata tijekom osam tjedana. Intenzivni program uključuje dulja predavanja svaki dan, tijekom tjedan dana.
 • Predavanja vode iskusni akreditirani ATP (Authorized Training Provider) instruktori, a online predavanja su akreditirana od strane PMI udruge i donose 35 kontakt sati (contact hours) potrebnih za stjecanje PMP certifikata.
 • PMP Learner Kit.
 • Pristup snimkama prethodno održanih online predavanja.
 • Jednogodišnji pristup e-tečajevima koji donose 36 PMI-PDU bodova za obnovu certifikata (ne donose kontakt sate).
 • Jednogodišnji pristup online simulaciji certifikacijskog ispita (TestPrep).
 • Online testove za samoprovjeru znanja.
 • Jednogodišnji pristup online knjigama uključujući i "A Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide)", Sixth Edition.
 • Dodatne materijale poput uputa za prijavu ispita, savjeta za ispit, slajdova korištenih na predavanjima i slično. 
 • Podršku mentora na engleskom jeziku.
 • Diplomu po uspješno savladanom programu.

Prve dvije sljedeće grupe kreću u siječnju otprilike u isto vrijeme, ali se razlikuju u dinamici i vremenu izvođenja predavanja:

 • 18.1.-8.3.2022., svaki utorak 10:00-14:30 tijekom 8 tjedana.
 • 17.-21.1.2022., svaki dan 16:00-24:00 tijekom tjedan dana.

Cijena edukacije se neće mijenjati, ali smo za grupe u siječnju osigurali posebnu cijenu: 3.250 kn + PDV

Ukoliko niste sigurni da je ovo program za Vas, prijavite se za besplatan probni pristup. Dobit ćete pristup svim e-tečajevima, snimkama predavanja, online knjigama i drugim resursima u trajanju od nekoliko dana. Ukoliko imate pitanja ili želite da Vam dodatno prezentiramo program, javite nam se

Slični članci

Radionica je namijenjena svima koji se vođenjem projekata bave profesionalno i pokušavaju dostići razinu izvrsnosti Project Management Professional, Certified Associate in Project Management ili Agile Certified Practitioner certifikatom, kao i za kandidate koji već posjeduju certifikat, a radi njegovog zadržavanja moraju prikupiti dovoljan broj novih PDU bodova. Program obuhvaća 4 online predavanja i 33 e-tečaja ovjeren od strane PMI organizacije kao PMBOK® compliant koji donose 36 PDU / Contact hours.

Program je baziran na multimedijalnim, interaktivnim e-tečajevima za samostalno učenje na engleskom jeziku. Program sadrži jednu ili više serija tečajeva koji zajedno čine povezanu i zaokruženu cjelinu.

Do 31.12.2015. u Cogniti možete upisati Pripremnu radionicu za stjecanje PMP i CAPM certifikata uz 25% nižu cijenu.

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?