Imate žicu za učenje?

Objavljen termin programa Prvi put menadžer

Najavljujemo novi termin kombiniranog (blended) programa Prvi put menadžer. Program smo razvili u suradnji s Projectus grupom, a program započinje radionicom 24. ožujka 2020. u 17:00.

Dok se pojedinci u organizacijama zapošljavaju na temelju kvalifikacija i stručnosti stečene obrazovanjem, napredovanje unutar sustava se ne događa uvijek uz prethodnu pripremu za novu vrstu radnih mjesta. Zato se događa da smo rijetko spremni za napredovanje unutar organizacijskih sustava odnosno za mjesta rukovoditelja, koja zahtijevaju nove stavove, nova ponašanja, nove vještine i znanja. 

Kroz ovaj edukacijski program polaznicima se želi pomoći da u što kraćem roku osvijeste koja su to nova znanja i vještine koje im trebaju za rukovođenje timom i poslovnim procesima, ali i koja su to poželjna ponašanja pojedinaca kojima će utjecati na organizacijsku klimu, način poslovanja te u konačnici na poslovne rezultate i vlastito zadovoljstvo na radnom mjestu.

Edukacija Prvi put menadžer namijenjena je svima koji su tek preuzeli rukovodeću funkciju ili se spremaju za poziciju rukovoditelja. Kroz module Vodstvo i upravljanje, Upravljanje ljudskim potencijalima, Tim i Osobni razvoj polaznici će se upoznati s osnovnim terminima i načelima rukovođenja, osvijestiti vlastite kompetencije i prostor za razvoj, spoznati važnost vodstva, delegiranja, učinkovitog donošenja odluka, timskog rada te će poraditi na usavršavanju osobnih vještina.

Edukacija je osmišljena kao kombinacija radionica u učionici i e-učenja (e-učenje je polaznicima dostupno na godinu dana), kako bi se polaznicima omogućilo da samostalno planiraju vrijeme za usavršavanje, ali i da kroz interakciju s trenerima i drugim polaznicima maksimiziraju njezin učinak.

Radi se o interaktivnom treningu na kojem će polaznici sudjelovati u raspravama, individualnom i grupnom radu, simulacijama, igri učenja itd., kako bi što maksimizirali učinak edukacije i „testirali“ što više koncepata o kojima će biti riječi.

U novome ciklusu omogućili smo i ugovaranje dodatnog paketa coachinga koji će teći paralelno s provedbom programa. Coaching je metoda rada 1:1 (između klijenta i coacha) kroz koju se  pomaže dostići izvrsne rezultate u karijeri. Uz pomoć širokog spektra alata klijenti se mogu suočiti sa sobom i izazovima u organizaciji te donijeti odluke za poboljšanje vlastitog života, poslovnih rezultata i organizacijske kulture.

Iskoristite priliku dodatnog paketa coachinga (5 sesija coachinga po klijentu) uz podršku iskusnih coacheva Projectus grupe i Cognite.

Više informacija...

Prijave…

Slični članci

Program je baziran na multimedijalnim, interaktivnim e-tečajevima za samostalno učenje na engleskom jeziku. Serija sadrži nekoliko povezanih tečajeva za koje je predviđeno nekoliko sati učenja, a to je usporedivo s klasičnim učioničkim seminarima u trajanju od pola dana do dva dana.

Kroz ovaj edukacijski program polaznicima se želi pomoći da u što kraćem roku osvijeste koja su to nova znanja i vještine koje im trebaju za rukovođenje timom i poslovnim procesima, ali i koja su to poželjna ponašanja pojedinaca kojima će utjecati na organizacijsku klimu, način poslovanja te u konačnici na poslovne rezultate i vlastito zadovoljstvo na radnom mjestu. 

S izuzetnim zadovoljstvom najavljujemo prvu grupu našeg novog kombiniranog (blended) programa Prvi put menadžer. Program smo razvili u suradnji s Projectus grupom, a prva radionica prve grupe na rasporedu je 10. prosinca 2019. u 17:00.

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.