Imate žicu za učenje?

Kako postati stručnjak za razvoj web stranice?

Pločice sa slovima W, E, B

Web stranica tvrtke je kao izlog trgovine.

Klijent zakorači prema vašem izlogu i proučava ponudu vaših usluga ili proizvoda.

Ako ste u svom izlogu prezentirali ono što radite na pristupačan način razumljiv svakom novom klijentu koji do sada nije imao pojma što vi uopće radite, misija je gotovo uspjela.

Ako se novi klijent prepoznao u ponudi vaših usluga ili proizvoda i shvatio da upravo to traži, e tada je misija uspjela u potpunosti.

Kako biste uspjeli u misiji kreiranja kvalitetne web stranice, ključno je svladati potrebne vještine i znanja, kao što su naprimjer osnovni jezici za izradu web stranica—HTML5 i CSS3.Što točno obuhvaća izrada web stranice?

Ako ste se odlučili za profesionalni put izrade web stranica, sigurno se želite istaknuti u moru ponude stručnjaka koji dijele vaš cilj.
Prije nego što krenete izrađivati interaktivne web stranice efektnog i modernog dizajna, važno je upoznati se s procesom izrade web stranice.

Proces izrade web stranice obuhvaća nekoliko važnih faza, a sve počinje s planiranjem u skladu sa zahtjevima, potrebama i željama pojedinog klijenta.

Zatim slijedi kreativna faza i izrada dizajna podređena dobrom korisničkom iskustvu.

U fazi programiranja posvetit ćete se izradi responzivnih stranica optimiziranih za Internet preglednike.

Nakon postavljanja nove web stranice online, posao najčešće ne staje tu. Web stranicu je potrebno pratiti i eliminirati sve pogreške koje se uvijek pojavljuju. Osim toga, uspješan digitalni marketing putem web stranice podrazumijeva rad s alatima za analitiku posjećenosti i dugotrajnu SEO optimizaciju sadržaja.

Programski jezici HTML5 i CSS3

Nakon kratkog pregleda procesa izrade web stranice, posvetit ćemo se fazi programiranja i upoznati vas osnovnim jezicima za izradu web stranica—HTML5 i CSS3.

Kako biste postali, ili napredovali kao stručnjak za izradu web stranica, potrebno je naučiti određene programske jezike na početnoj i naprednoj razini.

S poznavanjem prezentacijskog jezika HTML5 i stilskog jezika CSS3 steći ćete čvrst temelj za izradu bilo koje web stranice.

HTML5 i CSS3 su osnovni jezici koje upotrebljavamo za izradu web stranica, izvanredno se nadopunjuju i omogućuju izradu web stranica visoke kvalitete i modernog dizajna.

Gdje naučiti programske jezike HTML5 i CSS3?

Tvrtka Cognita, specijalizirana za e-učenje, u suradnji sa svojim partnerom Skillsoftom, globalnim liderom u ponudi online tečajeva, donose vam online edukaciju HTML5 i CSS3 u sklopu kolekcije Technology & Developer.

Jednogodišnji pristup Technology & Developer kolekciji tečajeva omogućuje vam da tijekom godine dana steknete znanja iz mnogobrojnih područja IT industrije.

Kolekcija je namijenjena svim postojećim i budućim informatičkim stručnjacima i obuhvaća online edukacije iz područja razvoja softvera, web dizajna, operativnih sustava, serverskih tehnologija, razvoja produkta, vođenja projekata, i mnogih drugih aktualnih tema i područja.

U sklopu kolekcije dostupan je online edukacijski program za HTML5 i CSS3 u kojem polaznici imaju pristup na:

  • 36 online video tečajeva
  • online testove za provjeru znanja
  • stručne online knjige i vodiče o izradi web stranica pomoću programskih jezika HTML5 i CSS3
  • virtualno okruženje za vježbe programiranja (Practice Lab) koje sadrži zadatke za kodiranje s instrukcijskim videima.
  • predavanja uživo (Live Bootcamps) i snimke predavanja

Edukacijski program HTML5 i CSS3 odlično se nadopunjuje s edukacijskim programom o Web dizajnu u kojem ćete naučiti kako dizajnirati web stranicu koja pruža pozitivno korisničko iskustvo i upoznat ćete se s cijelim procesom izrade web stranice.

Sadržaj edukacijskih programa dostupan je putem inteligentne platforme za učenje Percipio uz koju možete maksimalno iskoristiti svoje vrijeme i odabrati tip učenja koji se prilagođava vašim obvezama.

Platforma Percipio pruža najbolju podršku i iskustvo učenja kroz sadržaje koje možete:

  • gledati
  • čitati
  • slušati
  • vježbati.

U ovoj online edukaciji imat ćete priliku koristiti najnovije metode i trendove u digitalnom učenju koje pruža najbolje iskustvo za korisnika.

Promotivna ponuda HTML5 i CSS3 online tečaja

Tvrtka Cognita pripremila je promotivni popust od 40% za e-učenje HTML5 i CSS3.

Promotivni popust uključuje jednogodišnji pristup cijeloj Technology & Developer kolekciji online tečajeva.

Za više informacija o promociji i online edukacijskim programima obratite nam se na e-mail: info@cognita.hr.

Slični članci

Program je baziran na multimedijalnim, interaktivnim e-tečajevima za samostalno učenje na engleskom jeziku. Serija sadrži nekoliko povezanih tečajeva za koje je predviđeno nekoliko sati učenja, a to je usporedivo s klasičnim učioničkim seminarima u trajanju od pola dana do dva dana.

Program je baziran na multimedijalnim, interaktivnim e-tečajevima za samostalno učenje na engleskom jeziku. Serija sadrži nekoliko povezanih tečajeva za koje je predviđeno nekoliko sati učenja, a to je usporedivo s klasičnim učioničkim seminarima u trajanju od pola dana do dva dana.

Otkrijte i istražite uzbudljivi svijet web dizajna i tehnologija izrade web stranica.

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.