Imate žicu za učenje?

Kako dizajnirati svoju web stranicu poput profesionalca?

Skica web stranice u bilježnici pored mobitela

Kvalitetno izrađena i moderna web stranica prilagođena potrebama korisnika je vaša posjetnica u virtualnom poslovnom svijetu, ali i alat za rast poslovanja i širenje mreže korisnika i suradnika. Najoptimalnije rezultate postići ćete ako se izradi web stranice posvetite primjenjujući najnovije tehnologije i standarde.

Izrada moderne web stranice započinje s planiranjem i zatim se nastavlja s dizajnom koji pruža izvrsno korisničko iskustvo, savršenim tehničkim performansama i završava s kvalitetnim sadržajem optimiziranim na temelju SEO istraživanja i prikupljenih podataka.

Dobro izrađena web stranica pružit će mjerljive rezultate za unaprjeđenje vašeg poslovanja.Što je važno za dobar web dizajn?

Performanse web stranice, kao što je naprimjer brzina otvaranja sadržaja na web stranici, od neprocjenjive su važnosti za zadovoljstvo korisnika i garancija da će se vaši potencijalni klijenti vratiti na vašu web stranicu.

Sučelje prilagođeno korisnicima znači da je vizualno ugodno i prilagođeno namjeri s kojom su oni otvorili vašu web stranicu. Posjetitelji vaše web stranice lakše će se snaći i doći do informacije koje ih zanimaju ako im je sav sadržaj prezentiran jasno i pregledno.

Dizajn web stranice u prvi plan stavlja pozitivno i ugodno korisničko iskustvo. Poželjno je da sav sadržaj na web stranici bude prilagođen za pregled na tabletima i pametnim telefonima.

Za startupove i tvrtke koje tek počinju s poslovanjem za početak će vjerojatno biti dovoljan jednostavan landing page, no i tada u izradi slijedite sve gore opisane standarde. Tvrtke s dugogodišnjim poslovanjem vjerojatno će se odlučiti za kompleksnije i sadržajnije web stranice s dodatnim komponentama koje zahtijevaju naprednije vještine u izradi web stranice.

Web dizajn za najbolje korisničko iskustvo

Ne zaboravimo i jednu od najvažnijih značajki uspješne i posjećene web stranice, a to je responzivni web dizajn. Sučelje ne samo da mora pružati pozitivno korisničko iskustvo, već mora biti prilagođeno prikazu na svim veličinama ekrana.

Responzivni web dizajn od neprocjenjive je važnosti u moderno informatičko doba kada većinu naših poslovnih i privatnih zadataka obavljamo na prijenosnim računalima, tabletima i mobitelima u avionu, kafiću, čekaonici. Ustvari, svugdje gdjegod se zateknemo s našim prijenosnim uređajima koji su postali neizostavan dio naše svakodnevice.

Gdje naučiti sve o web dizajnu?

Upoznajte se sa svim fazama u dizajnu web stranice, od planiranja do testiranja. Naučite kako izraditi svoju web stranicu i sve o responzivnom dizajnu.

Tvrtka Cognita, specijalizirana za e-učenje, u suradnji sa svojim partnerom Skillsoftom, globalnim liderom u ponudi online tečajeva, donose vam online edukaciju o web dizajnu u sklopu kolekcije Technology & Developer.

Jednogodišnji pristup Technology & Developer kolekciji tečajeva omogućuje vam da tijekom godine dana steknete znanja iz mnogobrojnih područja IT industrije.

Kolekcija je namijenjena svim postojećim i budućim informatičkim stručnjacima i obuhvaća online edukacije iz područja razvoja softvera, web dizajna, operativnih sustava, serverskih tehnologija, razvoja produkta, vođenja projekata, i mnogih drugih aktualnih tema i područja.

U sklopu kolekcije dostupan je online edukacijski program za web dizajn u kojem polaznici imaju pristup na:

  • 8 online video tečajeva
  • online testove za provjeru znanja
  • online knjige za stručnjake i vodiče za početnike o izradi i dizajnu web stranica
  • virtualno okruženje za vježbe programiranja (Practice Lab) koje sadrži zadatke za kodiranje s instrukcijskim videima.

Detaljan opis online edukacijskog programa o web dizajnu možete pročitati ovdje.

Sadržaj edukacijskih programa dostupan je putem inteligentne platforme za učenje Percipio uz koju možete maksimalno iskoristiti svoje vrijeme i odabrati tip učenja koji se prilagođava vašim obvezama.

Platforma Percipio pruža najbolju podršku i iskustvo učenja kroz sadržaje koje možete:

  • gledati
  • čitati
  • slušati
  • vježbati.

U ovoj online edukaciji imat ćete priliku koristiti najnovije metode i trendove u digitalnom učenju koje pruža najbolje iskustvo za korisnika.

Promotivna ponuda online tečajeva o web dizajnu

Tvrtka Cognita pripremila je promotivni popust od 40% za e-učenje Web dizajn.

Promotivni popust uključuje jednogodišnji pristup cijeloj Technology & Developer kolekciji online tečajeva.

Za više informacija o promociji i online edukacijskim programima obratite nam se na e-mail: info@cognita.hr.

Slični članci

Program je baziran na multimedijalnim, interaktivnim e-tečajevima za samostalno učenje na engleskom jeziku. Serija sadrži nekoliko povezanih tečajeva za koje je predviđeno nekoliko sati učenja, a to je usporedivo s klasičnim učioničkim seminarima u trajanju od pola dana do dva dana.

Program je baziran na multimedijalnim, interaktivnim e-tečajevima za samostalno učenje na engleskom jeziku. Serija sadrži nekoliko povezanih tečajeva za koje je predviđeno nekoliko sati učenja, a to je usporedivo s klasičnim učioničkim seminarima u trajanju od pola dana do dva dana.

Otkrijte i istražite uzbudljivi svijet web dizajna i tehnologija izrade web stranica.

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.