Imate žicu za učenje?

Agile Development i Agile Project Management Bootcamp programi

Skrećemo pažnju na dva nova programa iz Technology & Developer kolekcije koji su na rasporedu u tjednu 13.-17.12.: Agile Development BootcampAgile Project Management Bootcamp.

Programi su dio kolekcije Technology & Developer Expert, što znači da im je cijena 2.500 kn. U cijenu su uključeni i svi ostali programi i sadržaji koje kolekcija sadrži!

Program Agile Development Bootcamp namijenjen je svima koji rade unutar ili sa timom za razvoj softvera. Sadržaj se fokusira na stjecanje šireg znanja o agilnom developmentu, različitim ulogama koje će vam možda trebati za podršku agilnom timu i nekim razvojnim alatima i procesima koje možete koristiti kako bi proces bio efikasan. Program se sastoji se od 3 x 4 sata online predavanja uživo, pristupa snimkama već održanih predavanja i popratnoj literaturi. Prva sljedeća predavanja su na rasporedu 14.-16.12.2021. od 17:00-21:00.

Prijaviti se možete ovdje.

Program Agile Project Management Bootcamp namijenjen je svima koji se žele pripremiti za PMI Agile Certified Practicioner (PMI-ACP) certifikacijski ispit, ali i onima koje ne zanima certifikat, ali žele obuku o agilnom pristupu projektnom menadžmentu. Program se sastoji se od 4 x 3 sata online predavanja uživo na engleskom jeziku, 5 interaktivnih e-tečajeva, pripremnom testu za PMI-ACP, 7 online knjiga te pristupa snimkama već održanih predavanja. Prva sljedeća predavanja su na rasporedu 13.-16.12.2021. od 17:00-20:00.

Prijaviti se možete ovdje.

S oba programa je moguće započeti u bilo kojem trenutku, s obzirom da su polaznicima cijelo vrijeme dostupne snimke predavanja, e-tečajevi i drugi online materijali, a mogu se priključiti online predavanjima uživo u bilo kojem sljedećem terminu.

Tijekom promotivnog perioda, svima koji su zainteresirani, prvo predavanje ćemo omogućiti besplatno, kao i probni pristup svim online resursima koji čine program.Ukoliko niste sigurni da su ovo programi za Vas, prijavite se za demoi osigurat ćemo Vam besplatan pristup na jednom od navedenih predavanja, a moći ćete pregledati i sve ostale resurse koji čine ove programe:

Agile Development demo

Agile Project management demo

Programi su na engleskom jeziku i dio su kolekcije Technology & Developer Expert, što znači da su polaznicima na raspolaganju i drugi programi i resursi iz te kolekcije. Podsjećamo i na prezentaciju ove kolekcije u četvrtak, 9.12.2021. u 11:00.

Da ponovimo, za cijenu od 2.500 kn dobit ćete jednogodišnji pristup na:

 • 12 sati online predavanja koji su dio programa Agile Development i isto toliko sati online predavanja u sklopu projekta Agile Project Management. Serije predavanja će se tijekom godine dana ponoviti više puta, a Vi ćete moći sudjelovati na bilo kojoj seriji za koju se prijavite, bez dodatnog troška.
 • Snimke održanih online predavanja.
 • Pristup pripadajućim e-tečajevima i online knjigama.
 • Pristup pripremnom online testu (TestPrep) za PMI-ACP ispit. Statistika pokazuje da polaznici koji uspješno polože ovaj pripremni test imaju >90% prolaznosti na certifikacijskom ispitu.
 • Sve ostale programe, e-tečajeve, online knjige i druge resurse o agilnim metodama.
 • Više od 5.000 drugih e-tečajeva iz kolekcije Technology & Developer.
 • Pristup tisućama drugih online knjiga renomiranih svjetskih izdavača (https://www2.skillsoft.com/books/publishing/) koje su dio kolekcije Technology & Developer Expert.
 • Pristup stotinama video snimki.
 • Pristup virtualnim labovima u sklopu kojih možete isprobati različite tehnologije u sigurnom okruženju.
 • Pristup pripremnim online testovima (TestPrep) za stjecanje velikog broja certifikata.
 • Podršku mentora za stjecanje velikog broja certifikata.

Ukoliko smatrate da Vam online knjige nisu potrebne, sve ostalo ćemo Vam ponuditi za samo 2.000 kn!

Nismo sigurni da ćete ovakvu ponudu pronaći kod bilo koga drugoga, pa predlažemo da ne oklijevate, nemamo neograničen broj licenci na raspolaganju.

Za više informacija možete nas kontaktirati na info@cognita.hr ili +385 1 6558 440.

 

Brošura Technology & Developer Solutions

Technology & Developer Solutionsheet

Slični članci

Pozivamo vas na besplatan webinar Just Listen: Tips from a Former FBI Negotiation Trainer on How to Get Through to Anyone koji će se održati 9.7.2014. u 18:00.

Pozivamo vas na besplatan webinar koji će održati Dan Pontefract (Chief Envisioner, TELUS), koji će se održati 17.7.2014. u 20:00.

Nekoliko vodećih časopisa i organizacija ponovo je proglasilo Skillsoft vodećim svjetskim ponuđačem edukacijskih rješenja!

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.