Imate žicu za učenje?

Introduction to Scrum for the Team

Nakon održanog online predavanja Introduction to the Agile Principles and Mindset najavljujemo novo predavanje o agilnom vođenju projekata: Introduction to Scrum for the Team. Predavanje će se održati u petak 28.1.2021. od 17:00-20:00. Ovo predavanje dio je istoimenog programa koji pruža osnovne temelje Scruma, uključujući Scrum framework, uloge Scrum Mastera, Product Ownera i razvojnog tima, Scrum sastanke/događaje, alate i tehnike te kontinuiranu isporuku vrijednosti pomoću kratkih sprintova.

Program se sastoji se od trosatnog online predavanja uživo na engleskom jeziku, pristupa snimkama već održanih predavanja, te online knjigama uključujući i audio knjigu. Program je na engleskom jeziku i dio Technology & Developer kolekcije, što znači da su polaznicima na raspolaganju i drugi programi i resursi iz te kolekcije uključujući i druge programe o agilnim metodama vođenja projekata.

 

Ukoliko ste zainteresirani pogledati kako izgleda program i predavanje, možete se prijaviti za demo pristup.

Za sve koji kolekciju već koriste, osim samog predavanja, snimka će biti dostupna tijekom cijelog trajanja pristupa kolekciji. 

Slični članci

Pozivamo vas na besplatan webinar Just Listen: Tips from a Former FBI Negotiation Trainer on How to Get Through to Anyone koji će se održati 9.7.2014. u 18:00.

Pozivamo vas na besplatan webinar koji će održati Dan Pontefract (Chief Envisioner, TELUS), koji će se održati 17.7.2014. u 20:00.

Nekoliko vodećih časopisa i organizacija ponovo je proglasilo Skillsoft vodećim svjetskim ponuđačem edukacijskih rješenja!

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?