Imate žicu za učenje?

Osnove upravljanja na daljinu

Izgraditi učinkovit  i uspješan tim je dovoljan izazov sam po sebi kada je cijeli tim na istoj lokaciji. Virtualni tim zahtijeva još veće zalaganje. Kod rada u timu na daljinu, čiji se članovi nalaze diljem zemlje ili svijeta, potrebni su dodatni trud i vještine da se uspostavi osobni odnos i izgradi povjerenje među članovima tima. Zatim slijedi izazov poticanja na timski rad i odgovornost. Odabir procedura za komunikaciju i suradnju koje najbolje odgovaraju Vašem timu također zahtijeva vrijeme i određene vještine.

Zanimljiv video o ovoj temi u cijelosti možete pogledati u videu pod nazivom Understanding the Basics of Remote Management na Skillsoftovom kanalu Business Continuity Playlist:

Serijal Business Continuity Playlist sadrži niz kratkih i zanimljivih video sadržaja s temama koje su itekako aktualne u ovim neizvjesnim vremenima, a kroz koje ćete moći naučiti mnogo o osiguravanju stabilnosti poslovanja i organizacijom poslovanja na daljinu. Cijelu seriju videa možete pronaći ovdje.

Slični članci

Nekoliko vodećih časopisa i organizacija ponovo je proglasilo Skillsoft vodećim svjetskim ponuđačem edukacijskih rješenja!

Kako bismo vam pomogli da uspješno koristite servis, molimo vas slijedite upute koje se nalaze na ovoj stranici. Ako imate problema kod registracije, prijave ili rada s e-learning sustavom ili svoje impresije želite podijeliti i s nama, javite se bez oklijevanja! Pošaljite nam mail na support@cognita.hr ili nas nazovite na 01 6558 440.

Kako bismo vam pomogli da uspješno koristite željeni tečaj, molimo vas slijedite upute koje se nalaze na ovoj stranici. Ako imate problema kod registracije, prijave ili rada s e-learning sustavom ili svoje impresije želite podijeliti i s nama, javite se bez oklijevanja! Pošaljite nam mail na support@cognita.hr ili nas nazovite na 01 6558 440.

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.