Imate žicu za učenje?

Kako zadržati fokus?

Kako se fokusirati na ono što je važno – našu produktivnost? Jeste li razmišljali o tome da pokušate analizirati korak po korak što i kako radite? Pokušajte i dovedite svoj fokus u ravnotežu. Donosimo nekoliko tehnika i savjeta koje možete primijeniti na poslu i u svakodnevnom životu. Što smo otporniji i bolje se suočavamo s neuspjesima, lakše ćemo ostati na putu koji smo si zadali. A da bismo u tome bili uspješni, važno je pronaći i zadržati fokus. Ako uspijemo prepoznati što je važno, nužno i produktivno, zasigurno ćemo biti i uspješniji i ustrajniji.

Ovu zanimljivu temu donosimo vam u videu Gaining Balanced Focus na Skillsoftovom YouTube kanalu Business Continuity Playlist

Serijal Business Continuity Playlist sadrži niz kratkih i zanimljivih video sadržaja s temama koje su itekako aktualne u ovim neizvjesnim vremenima, a kroz koje ćete moći naučiti mnogo o osiguravanju stabilnosti poslovanja i organizacijom poslovanja na daljinu. Cijelu seriju videa možete pronaći ovdje.

Slični članci

Nekoliko vodećih časopisa i organizacija ponovo je proglasilo Skillsoft vodećim svjetskim ponuđačem edukacijskih rješenja!

Kako bismo vam pomogli da uspješno koristite servis, molimo vas slijedite upute koje se nalaze na ovoj stranici. Ako imate problema kod registracije, prijave ili rada s e-learning sustavom ili svoje impresije želite podijeliti i s nama, javite se bez oklijevanja! Pošaljite nam mail na support@cognita.hr ili nas nazovite na 01 6558 440.

Kako bismo vam pomogli da uspješno koristite željeni tečaj, molimo vas slijedite upute koje se nalaze na ovoj stranici. Ako imate problema kod registracije, prijave ili rada s e-learning sustavom ili svoje impresije želite podijeliti i s nama, javite se bez oklijevanja! Pošaljite nam mail na support@cognita.hr ili nas nazovite na 01 6558 440.

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.