Imate žicu za učenje?

Kako umanjiti prijetnje u poslovanju?

Video koji Vam danas donosimo s kanala Skillsoft YouTube Channel & Playlist: Business Continuity Playlist govori o umanjivanju prijetnji s kojima može biti suočeno Vaše poslovanje.

Razmišljate li i Vi na način da možete izbjeći ili ukloniti neke prijetnje i opasnosti za Vašu organizaciju? Umanjivanje prijetnje umanjuje mogućnost da će se ona uopće ostvariti. Na taj način također umanjujemo negativni učinak ukoliko se ta prijetnja i ostvari.

Neke strategije mogu Vam pomoći u tome. Jeste li razmišljali o tome kako neke procese učiniti manje kompliciranim? Ili možda o kontinuiranom testiranju ili stvaranju zaliha? 

Više o poboljšanjima sustava i procesa s ciljem umanjivanja mogućih prijetnji možete pogledati u videu Mitigating Threats.

Serijal Business Continuity Playlist sadrži niz kratkih i zanimljivih video sadržaja s temama koje su itekako aktualne u ovim neizvjesnim vremenima, a kroz koje ćete moći naučiti mnogo o osiguravanju stabilnosti poslovanja i organizacijom poslovanja na daljinu. Cijelu seriju videa možete pronaći ovdje.

Slični članci

Nekoliko vodećih časopisa i organizacija ponovo je proglasilo Skillsoft vodećim svjetskim ponuđačem edukacijskih rješenja!

Kako bismo vam pomogli da uspješno koristite servis, molimo vas slijedite upute koje se nalaze na ovoj stranici. Ako imate problema kod registracije, prijave ili rada s e-learning sustavom ili svoje impresije želite podijeliti i s nama, javite se bez oklijevanja! Pošaljite nam mail na support@cognita.hr ili nas nazovite na 01 6558 440.

Kako bismo vam pomogli da uspješno koristite željeni tečaj, molimo vas slijedite upute koje se nalaze na ovoj stranici. Ako imate problema kod registracije, prijave ili rada s e-learning sustavom ili svoje impresije želite podijeliti i s nama, javite se bez oklijevanja! Pošaljite nam mail na support@cognita.hr ili nas nazovite na 01 6558 440.

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?