Imate žicu za učenje?

Kako odabrati komunikacijski alat za rad u virtualnom timu?

Nastavljamo s preporukama videa iz Skillsoftovog serijala Nastavak poslovanja u krizi (Business continuity).

Zasigurno je do sada većina od Vas u svojim tvrtkama organizirala rad na daljinu. Kako biste što lakše prebrodili izazove vođenja virtualnog tima, važan je odabir odgovarajućeg alata koji će Vama i Vašim suradnicima olakšati zajednički rad. Ovisno o potrebama Vašeg tima, možete se odlučiti između sinkronih alata poput slanja istovremenih poruka (instant messaging) i telekonferencija ili asinkronih alata (e-mail, stranice za dijeljenje dokumenata). Neki od alata koji će Vam se zasigurno pokazati korisnima su: WebEx, Join.me, GoToMeeting.

Više o ovoj temi možete pogledati u videu Choosing Communication Tools for Virtual Teams:

Serijal Business Continuity Playlist sadrži niz kratkih i zanimljivih video sadržaja s temama koje su itekako aktualne u ovim neizvjesnim vremenima, a kroz koje ćete moći naučiti mnogo o osiguravanju stabilnosti poslovanja i organizacijom poslovanja na daljinu. Cijelu seriju videa možete pronaći ovdje.

Slični članci

Nekoliko vodećih časopisa i organizacija ponovo je proglasilo Skillsoft vodećim svjetskim ponuđačem edukacijskih rješenja!

Kako bismo vam pomogli da uspješno koristite servis, molimo vas slijedite upute koje se nalaze na ovoj stranici. Ako imate problema kod registracije, prijave ili rada s e-learning sustavom ili svoje impresije želite podijeliti i s nama, javite se bez oklijevanja! Pošaljite nam mail na support@cognita.hr ili nas nazovite na 01 6558 440.

Kako bismo vam pomogli da uspješno koristite željeni tečaj, molimo vas slijedite upute koje se nalaze na ovoj stranici. Ako imate problema kod registracije, prijave ili rada s e-learning sustavom ili svoje impresije želite podijeliti i s nama, javite se bez oklijevanja! Pošaljite nam mail na support@cognita.hr ili nas nazovite na 01 6558 440.

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.