Imate žicu za učenje?

„Instant“ digitalna rješenja za poslovanje

Sada je travanj 2020. godine i u ovo vrijeme bi bilo uobičajeno uživati u dolasku proljeća. No, nažalost, riječ uobičajeno ne opisuje naše živote kako ih trenutno vodimo. U novonastalim uvjetima života i rada u izolaciji, naše poslovanje odvija se u drugačijim okvirima od onih na koje smo navikli.

Neke tvrtke, bile na to spremne ili ne, prilagodile su se „instantnim“ rješenjima za digitalno poslovanje kako za svoje zaposlenike tako i za klijente. Pogledajmo što je ovom fenomenu napisao Mike Hendrickson iz Skillsofta u svom blogu Instant Digital: Tech Accelerates to a New Normal - Part 1 na stranici Skillsoft Blog Post: Have a Plan: Business Continuity During a Global Crisis:

https://www.skillsoft.com/blog/2020/04/instant-digital-tech-accelerates-to-a-new-normal-part-1

Slični članci

Nekoliko vodećih časopisa i organizacija ponovo je proglasilo Skillsoft vodećim svjetskim ponuđačem edukacijskih rješenja!

Kako bismo vam pomogli da uspješno koristite servis, molimo vas slijedite upute koje se nalaze na ovoj stranici. Ako imate problema kod registracije, prijave ili rada s e-learning sustavom ili svoje impresije želite podijeliti i s nama, javite se bez oklijevanja! Pošaljite nam mail na support@cognita.hr ili nas nazovite na 01 6558 440.

Kako bismo vam pomogli da uspješno koristite željeni tečaj, molimo vas slijedite upute koje se nalaze na ovoj stranici. Ako imate problema kod registracije, prijave ili rada s e-learning sustavom ili svoje impresije želite podijeliti i s nama, javite se bez oklijevanja! Pošaljite nam mail na support@cognita.hr ili nas nazovite na 01 6558 440.

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.