Imate žicu za učenje?

Druženje u vrijeme držanja socijalne distance

U nastavku donosimo novosti sa Skillsofotovog Blog Posta: Have a Plan: Business Continuity During a Global Crisis. I dalje dijelimo s Vama objave s aktualnim temama kako se nositi s poteškoćama i izazovima u poslovnom okruženju za vrijeme globalne krize u kojoj se nalazimo. 

Danas smo odabrali temu o kojoj ste vjerojatno već čitali neke članke ili savjete: Keeping the Social in Social Distancing. Radeći na daljinu, suočeni smo s manjkom socijalne interakcije i izoliranošću od uobičajene profesionalne rutine. Osjećate li se i vi ponekad usamljeno radeći od kuće? Ako je odgovor da, ovo je članak za Vas:

https://www.skillsoft.com/blog/2020/04/keeping-the-social-in-social-distancing/
 

Slični članci

Nekoliko vodećih časopisa i organizacija ponovo je proglasilo Skillsoft vodećim svjetskim ponuđačem edukacijskih rješenja!

Kako bismo vam pomogli da uspješno koristite servis, molimo vas slijedite upute koje se nalaze na ovoj stranici. Ako imate problema kod registracije, prijave ili rada s e-learning sustavom ili svoje impresije želite podijeliti i s nama, javite se bez oklijevanja! Pošaljite nam mail na support@cognita.hr ili nas nazovite na 01 6558 440.

Kako bismo vam pomogli da uspješno koristite željeni tečaj, molimo vas slijedite upute koje se nalaze na ovoj stranici. Ako imate problema kod registracije, prijave ili rada s e-learning sustavom ili svoje impresije želite podijeliti i s nama, javite se bez oklijevanja! Pošaljite nam mail na support@cognita.hr ili nas nazovite na 01 6558 440.

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?